Yli 30 vuoden kokemus saneerauksesta ja remonteista Kuopion seudulla!

Soita meille 0500 570 438

Vesieristystyöt Kuopion seudulla

Yrityksellämme on vesieristyssertifikaatti, joka oikeuttaa työskentelemään märkätiloissa kuten saunoissa ja kylpy- ja pesuhuoneissa  eli kaikissa tiloissa joissa vesi ja vedensaanti on oleellinen elementti.

Vesieristystyöt kannattaa aina jättää koulutetun ammattilaisten tehtäväksi, sillä osaamaton tekijä voi saada aikaan pahimmillaan paljon vahinkoa. Vesikalusteiden- ja putkien kanssa työskennellessä ei kannatakaan ryhtyä säästämään vaan sijoittaa heti kunnon ammattilaiseen. 

Vesieristystyön koulutus antaa valmiudet ja tiedot muun muassa märkätilojen piirustusten tulkitsemisesta, märkätilojen alusrakenteiden tuntemuksesta, työvälineistä ja asennusolosuhteista sekä monipuolisista asennusmenetelmistä ja laadun tarkastusmenetelmistä  työturvallisuutta tietenkään unohtamatta.  

Teemme myös näyttäviä laatoitus-, valaistus- ja puuverhoiluratkaisuja kaikkiin tiloihin.

Kaipaako saunasi tai kylpyhuoneesi remontointia tai saneerausta? Älä säästä väärässä paikassa vaan kutsu avuksesi alan erikoisasiantuntija, Kaluste- ja Remonttityöt Kemppainen, Kuopio. Ota rohkeasti yhteyttä, vaikka heti tänään!