Saneeraus, muuraus ja muut palvelut

Monipuoliset saneeraus- ja remontointialan työt ovat yrityksemme ydinosaamista. Valehtelematta voimme sanoa, että pystymme suoriutumaan lähes minkälaisesta remontista tahansa. Meidän käsissämme omakoti-, rivi- ja kerrostalot, liikehuoneistot ja yritysten tai julkishallinnon tilat remontoidaan ja/tai saneerataan taatusti uudenveroiseen kuntoon. 

Pystymme tekemään saneerausten tai remontoimisen yhteydessä sähkö- ja putkitöitä. Niin ikään hallitsemme parkettien ja laminaattien asennuksen, listoitukset, tapetoinnit ja maalaukset, muuraukset (myös uuninmuurausta), tasoitukset, ovien ja ikkunoiden vaihdot ja asennukset, terassi- ja katostyöt, kalusteasennukset, tilaustyönä tehtävät portaat, remonttikohteiden alipaineistukset ja PAH-yhdisteiden purkamiset.

Yrityksellämme on vesieristyssertifikaatti, joka oikeuttaa meidät tekemään vesieristystöitä. Voimme siis urakoida saunat sekä pesu- ja kylpyhuoneet uuteen uskoon. 

Sisätilatyöskentelyn lisäksi viihdymme mielellämme myös ulkosalla ja korkeilla paikoilla, eli kattotyöt ovat meille tuttua tekemistä. Hallitsemme pelti- ja tiilikattojen sekä huopakatteiden korjauksen, saneerauksen ja asennuksen.

Kotipaikkakuntamme on Kuopio.

Jos olet kiinnostunut meidän saneerauspalveluistamme, ota rohkeasti yhteyttä!